Etsi ja varaa matka.

search
  1. Kaupungissa Hvar (Hvarin vanhakaupunki)
    Maa
    Kroatia
    Alue
    Etelä-Kroatia
    Paikka
    Hvarin saari

    Kuvaus :sta hotelli: Palace Elisabeth, Hvar Heritage Hotel kohteessa Hvarin saari

    Palace Elisabeth, Hvar Heritage Hotel sijaitsee keskustassa, ja Stari Grad Plain ja Hvarin loggia sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 0,2 km:n päässä kohteesta Fransiskaaniluostari ja museo ja 0,8 km:n päässä kohteesta Momon ranta. Kaikissa 45 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä espressokoneet. Mukavuuksiin kuuluu 49-tuumainen LCD-televisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

    Stari Grad Plain - 0,1 km / 0,1 mi
    Hvarin loggia - 0,1 km / 0,1 mi
    Hvarin julkinen teatteri - 0,1 km / 0,1 mi
    Hvarin kaupungin entinen arsenaali ja teatteri - 0,1 km / 0,1 mi
    Fransiskaaniluostari ja museo - 0,2 km / 0,1 mi
    Pyhän Tapanin katedraali - 0,2 km / 0,1 mi
    Herttuan palatsi - 0,3 km / 0,2 mi
    Trg Svetog Stjepana - 0,3 km / 0,2 mi
    Hvarin satama - 0,3 km / 0,2 mi
    Benediktiiniluostari - 0,3 km / 0,2 mi
    Scedro - 0,6 km / 0,4 mi
    Momon ranta - 0,8 km / 0,5 mi
    Hvarin linnoitus - 1,2 km / 0,7 mi
    Pokonji Dolin ranta - 1,7 km / 1,1 mi
    Jerolimin ranta - 1,9 km / 1,2 mi

    Lähimmät lentokentät ovat:
    Bračin saari (BWK) - 107,8 km / 67 mi
    Split (SPU) - 85,1 km / 52,9 mi

    Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Split (SPU).

    Käytössäsi on tietokonepiste, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, sauna sekä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–11.00.

    Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

    • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
    • Kaupungin perimä vero: 1.10.–31.3. välisenä aikana 1.30 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 0.65 EURper yö 12– 17 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei veloiteta alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.
    • Kaupungin perimä vero:1.4.–30.9. välisenä aikana 1.80 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 0.90 EUR per yö 12 – 17 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

    Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

    • Lentokenttäkuljetusmaksu: 814.00 EUR per henkilö menopaluu
    • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 407.00 EUR menopaluu (2–12 vuoden ikäiset)
    • Lemmikkitakuumaksu: 150 EUR per yöpyminen
    • Lemmikit: 50 EUR per lemmikki per päivä
    • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

    Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

    • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
    • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
    • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

    Osoite

    Trg Sv. Stjepana 5 21450 Hvar GPS: N 43.173 E 16.441

    Faktaa

    Maa Kroatia
    Alue Etelä-Kroatia
    Paikka Hvarin saari