Varmista kesän aurinko!

Ensi kesän matkat: Avoin osto vuoden 2017 loppuun asti ja kuluton muutosoikeus maaliskuun 2018 alkuun asti!.

Kesäloma on varmaan lomista kaikkein mukavin! Kesällä moni haluaa, että lomalla on takuuvarmasti aurinkoa ja lämmintä. Varaa kesälomasi hyvissä ajoin ja hyödynnä aikaisen varaajan edullisia tarjoushintoja!
Avoin osto ja kuluton muutosoikeus koskevat majoitusvarauksia, jotka on tehty 20.11. – 31.12. Tarjous koskee vain majoitusvarauksia, joiden alkamispäivä on 1.5.2018 jälkeen. Ilmoittautusmaksu 10% (vähintään 50,-) tulee maksettavaksi 7 päivän sisällä varauksesta, loppumaksu noin kuukausi ennen matkan alkua. Jos haluat muuttaa varausta, voit tehdä sen kuluitta 28.2.2018 mennessä. Avoin osto ja kuluton muutosoikeus ei koske majoituksia, joissa lukee ”Ei maksun palautusta”.

.

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää. 

 

Kesälomat