All Inclusive

 

All Inclusive matkat kesällä ja syksyllä Välimerelle sekä talvella Kanariansaarille

 

All Inclusive matka Mallorcan lapsiystävällisille rannoille, Costa del Sol Espanjassa, parhaat hotellit Antalyassa, Alanyassa, Sidessä ja Belekissä Turkissa, aurinkoiset saaret Kreikassa, hotellit parhailla paikoilla Kanariansaarilla tai suositussa Kroatiassa. Kuulostaako kiinnostavalta?

Meillä on kaikkea pienistä viehättävistä hotelleista suuriin hienoihin resort hotelleihin! Yhteistä kaikille näille edullisille All Inclusive matkooille ovat rannat sekä kesän aurinko ja lämpö. Espanjassa voit rentoutua hienoilla uima-altailla ja ihanilla rannoilla. Turkissa on isoja uima-allasalueita vesiliukumäkineen ja upeita rantoja. Kroatian kristallinkirkkaat vedet tarjoavat uskomattoman hienoja mahdollisuuksia sukellukseen ja snorklaukseen, historialliset nähtävyydet ovat todella upeita ja voit valita niin pienistä hotelleista kuin suurista hienoista resort hotelleista. 

Tarjouksia All Inclusive hotelleista

All Inclusive matka Mallorcalla, Turkissa tai jossain muussa kohteessamme tuntuu vähän luksukselta. Tai oikestaan All Inclusive on TODELLA luksusta! Ja samaan aikaan se on käytännöllistä ja yksinkertaista; Sinun ei tarvitse koko ajan pitää käteistä tai luottokorttia mukanasi. All Inclusive tarkoittaakin juuri sitä, että kaikki on sisällytetty hintaan ja sinulla ei tarvitse olla mukanasi rahaa jäätelöön, juomiin tai välipaloihin hotellin alueella. 

All Inclusive loma on myös helppo siinä mielessä, että ei synny turhaa keskustelua siitä ostetaanko nyt lisää jäätelöä - jäätelöt on maksettu jo etukäteen ja ne sisältyvät hintaan! 

Jos haluat katsoa ehdotuksiamme missä sekä matkat että majoitukset on sisällytetty hintaan katso Lennot+ hotelli tarjouksemme.

All Inclusive loma on edullista luksusta

Jos vertaat tavallista lomaa Mallorcalla meidän All Inclusive lomaan, saatat yllättyä. Usein voi olla edullisempaa luksusta valita All Inclusive verrattuna tavalliseen hotellilomaan. Juuri siksi meillä on erittäin laaja valikoima All Inclusive hotelleja mm. Mallorcalla. Sehän on nykyään yksi suomalaisten suosikkikohteista. Meillä on myös erittäin laaja valikoima All Inclusive hotelleja Turkissa, Kreikassa, Kanariansaarilla ja Kroatiassa. 

Lue lisää Sembon All Inclusive lomista

Lue lisää sivuiltamme ja saat lisätietoja edullisista All Inclusive lomistamme Espanjassa, Turkissa, Kreikassa, Kroatiassa ja Kanariansaarilla. Olemme tarkkaan valinneet ohjelmaamme laadukkaan kokoelman edullisia All Inclusive hotelleja. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää. 

 

All Inclusive