AUTOLOMALLA KROATIAAN

Sopivasti uintia ja kulttuuria matkan varrella.
Suunnittele matkareittisi ja koe vähän enemmän. Nauti uinnista ja ammenna sopivasti myös kulttuuria matkasi varrella.
Edessä on melkein kaksi viikkoa seikkailua. Loistavaa! Nyt kähdetään.
Meno: Trelleborg-Rostock päivälaivalla
Kohde: Pula Istrian niemimaalla.
Matkanpituus: 12 yötä, 3700 km Etelä-Ruotsista laskettuna.
Lue lisää...

Jatka matkaa Ruotsista vaikka Trelleborg-Rostock päivälautalla. Ja olet sopivasti illalla perillä Leipzigissa. Ajomatka noin 390 km.

Seuraavana päivänä matka jatkuu läpi hienon Itävallan ja iltaan mennessä saavutte Graziin, joka sijaitsee Slovenian rajalla. Voit yöpyä vaikka Ibis Grazissa, joka on moderni ja mukava hotelli. Ajomatka noin 700 km. 

Pian perillä! Jatkatte matkaa ohi Italian, läpi kauniin Slovenian aina Kroatian rajalle. Täällä voit jo avata sivuikkunat ja nauttia kukkuloita peittävien pinjamäntyjen tuoksusta! Loppumatka onkin pelkkää nautintoa. Ajomatka noin 300 km.

Vihdoin perillä. Nopea sisäänkirjautuminen johonkin huoneistohotelliimme Pulassa ja sitten kauan odotettu pulahdus kristallinkirkkaaseen meriveteen. Tästä alkaa viikon lomanautinto! 

Laukut pakattu kotimatkaa varten. Nautinnollisten ja rentouttavien lomapäivien jälkeen koittaa kotimatkan aika. Tänään on ohjelmassa kaksi pääkaupunkia. Lähde matkaan aikaisin aamulla ja saavutte Ljubljanaan, Slovenian pääkaupunkiin juuri sopivasti lounasaikaan. Iltahärän aikaan saavutte Itävallan hienoon pääkaupunkiin Wieniin jossa yövytte. Ajomatka noin 590 km. 

Kohti seuraavaa pääkaupunkia. Dynaaminen Bratislava odottaa. Pysähdy pariksi tunniksi, aisti kaupunkgin tunnelmaa ja kiertele vanhassa kaupungissa ja pitkin Tonavan rantaa. Iltaan mennessä olette Prahassa jossa on seuraava yöpyminen. Ajomatka noin 350 km.

Nyt on aika tutustua historialliseen Prahaan. Lounaaksi kannattaa nauttia tsekkiläisen keittiön perinneherkkuja. Hyvää ja takuulla täyttävää. Seuraavan yön voitte viettää Berliinissä. Prahasta ajaa sinne noin 4 tunnissa. Ajomatka noin 350 km. 

Näin koko perhe on saanut tutustua viiteen hienoon eurooppalaiseen pääkaupunkiin. Voit jatkaa kotimatkaa esim. lautalla Rostockista tai Sassnitzista Trelleborgiin. Stena Linella on laivayhteys myös Travemündestä Latviaan jos haluat tehdä kotimatkan Baltian kautta. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.