Lomayhtiö Sembo


Matkusta miten haluat. Mutta älä mihin tahansa.
Toisin kuin tavallisten matkatoimistojen asiakkaana Sembon asiakkaana päätät itse, miltä lomakokonaisuutesi tulee näyttämään. Miten matkustat, minne matkustat, miten asut ja kuinka kauan on täysin sinun itsesi päätettävissä. Matkustat omatoimisesti, mutta olemme tukenasi koko ajan – unelmista muistoihin asti.

Sadoittain matkakohteita
Sembolla on suuri valikoima lomahuoneistoja, taloja ja hotelleja Euroopassa. Täydellistä sinulle, joka haluat matkustaa omatoimisesti. Valitse kaupunkiloma jossain 40:stä suurkaupungistamme tai rentouttava rantaloma esim. Ranskassa, Italiassa, Espanjassa tai Kroatiassa. Tilaa kuvastomme tästä

Majoituksen laatu on varmistettu
Selected By Sembo on Sembon käyttöön ottama laatutakuu. Tämä symboli auttaa löytämään laajasta hotellien valikoimasta erityisesti valitsemamme majoitusvaihtoehdot. Kun varaat Selected by Sembo -symbolilla varustetun majotuskohteen

- Sembon tuotepäälliköt ovat valinneet, tarkastaneet ja hyväksyneet hotellin
- Sembon tuotepäälliköt kuvailevat hotellia tekstein ja kuvin
- Sembo on luokitellut hotellit palveluiden, tason ja sijainnin mukaan verrattuna paikkakunnan muuhun tarjontaan
- Sembon tuotepäälliköt seuraavat koettua laatua jatkuvasti asiakastutkimusten avulla
- Voit nukkua lomallasi hyvin!

Muut majoituskohteet ovat ulkoisten kumppaniemme valitsemia. Kaikki hotellien kuvaukset ovat englanniksi. Sembo ei ole tarkastanut niitä. Siksi emme vastaa laadusta ja sisällöstä. Hotellivalikoima voi vaihdella vuodesta toiseen.

Vakuutus konkurssin varalta
Valitettavasti suuria lentoyhtiöitä menee silloin tällöin konkurssiin ja asiakkaat "jäävät rannalle". Siksi voit ottaa vakuutuksen lentoyhtiökonkurssien varalta, kun varaat lentolippusi osoitteessa www.sembo.fi. Jos varaat liput suoraan lentoyhtiöstä, et saa tätä turvaa aina. Vakuutus korvaa maksamasi lipun hinnan, jos matka ei toteudu siitä syystä, että lentoyhtiö on mennyt konkurssiin, ja takaa sinulle kotiinpääsyn, jos näin tapahtuu ollessasi perillä matkakohteessa.
Sembo ei vastaa siitä, jos esimerkiksi ravintoloita, uima-altaita, teitä, myymälöitä tai hissejä on suljettu tietojen keräämisen jälkeen. Emme vastaa myöskään muista asioista, joihin emme voi vaikuttaa.

Turvaksesi
Kun vuokraat majoituksen kauttamme, takaamme, että olemme tutkineet majoituksen laadun ja hyväksyneet sen. Tarkastamme kaikki lomahuoneistot, talot ja hotellit tasaisin väliajoin. Päivystämme seitsemänä päivänä viikossa, joten voit tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua turvallisen ja hauskan loman toteuttamisessa! Huomio, että ilta-aikaan ja viikonloppuisin palvelu on ruotsin tai englannin kielellä.

Edulliset hinnat
Uskomme, että pärjäät ilman matkanjohtajaa, emme omista lentokoneita eikä meillä ole muita korkeita kustannuksia. Teet itse osan työstä kokoamalla oman matkasi, joten voimme pitää hinnat alhaisina. Olemme ruotsalainen matkanjärjestäjä ja yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä matkailualalla. Meillä on pieni, mutta tehokas organisaatio, joka mukautuu nopeasti alan vaihteluihin.

Joustavia matkoja!
On oma valintasi, miten haluat matkustaa matkakohteeseen – autolla, lentäen vai bussilla. Sembo auttaa mielellään halpojen lentolippujen, vuokra-auton, autolautta- ja siltayhteyksien sekä hotellien varaamisessa. Meillä on myös suoria bussiyhteyksiä tiettyihin matkakohteisiin. Sembo huolehtii siitä, että kaikki toimii sujuvasti ja että matkastasi tulee mahdollisimman edullinen.

Keitä olemme?
Sembo on Stena Linen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yritys perustettiin 1987. Aluksi autoimme asiakkaita Välimerelle suuntautuneiden autolomien järjestämisessä.
Matkailuala on muuttunut paljon viime vuosien aikana ja niin on myös yrityksemme. Nykyisin tarjoamme joustavaa matkustustapaa tämän päivän moderneille ihmisille. Viime vuonna
yli 120 000 asiakasta varasi matkan kauttamme. Kasvumme jatkuu edelleen.

Meitä on 50 työntekijää, jotka tuottavat matkoja ja vuokraavat lomamajoituksia. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingborgissa ja sieltä on näkymä kaupunginteatterille ja Öresundille. Voit varata matkasi helposti internetin kautta, puhelimitse tai jälleenmyyjän kautta. Sembolla on noin 300 jälleenmyyjää eri puolilla Ruotsia.