Matkakohteet » Italia » Adrian rannikko
Adrian rannikko

Adrian rannikko

Hiekkarantoja silmänkantamattomiin

Etsi ja varaa matka.

search

Adrian rannikko

Kauniita kaupunkeja, ihastuttavia kyliä ja vieraanvaraisia rantalomakohteita.

Adrianmeren rannikolla on runsaasti houkuttelevia rantalomapaikkoja kilometrien pituisine hiekkarantoineen. Tunnelma on rento ja viihtyisä.

Kun kaipaat rantalomaa

tämä on paratiisi. Pitkien, matalien hiekkarantojen takia erityisesti lapsiperheet rakastavat tätä osaa Italiasta. Täällä voivat sekä suuret että pienet rentoutua ja nauttia kiireettömästä ajanvietosta auringossa ja vilvoittavassa vedessä.

Tarjontaa kaikille mauille ja mieltymyksille

Kesäkaudella viihtyisät rantalomakeskukset heräävät talviunestaan ja pursuavat elämää. Pitkät kävelykadut, joilla myydään kaikkea mahdollista uimaleluista merkkivaatteisiin, houkuttelevat verkkaisille iltakävelyille. Useimmilla paikkakunnilla on tarjolla hauskoja vesipuistoja, paikallisia tivoleita ja eri urheiluaktiviteettejä. Kerran viikossa pidettävät markkinat ovat suuri tapahtuma kaikissa kohteissamme. Markkinoilla on tarjolla laaja valikoima vaatteita, kenkiä, tilpehööriä ja tietenkin paikallisia herkkuja.

Koe jotakin uutta

Italia on nähtävyyksien maa, eikä Adrianmeren rannikko ole poikkeus. Adrianmeren rannikolla on tarjolla yllin kyllin kulttuuria, makuelämyksiä, historiaa ja muotia. Jokaisella seudulla on jotain erityistä tarjottavaa matkaajille. Pohjoisessa voit nauttia Triesten, Udinen, Veronan ja tietenkin Venetsian kauneudesta ja viehätyksestä. Kannattaa tutustua myös tunnettuihin Postojnan tippukiviluoliin Slovenian puolella. Etelämpänä on kauniita kukkuloita ja tuulessa huojuvia auringonkukkaniittyjä. Voit myös käydä tutustumassa keskiajalta peräisin oleviin romanttisiin paikkakuntiin, kuten San Marinoon. Tietyillä paikkakunnilla pohjoisessa Sembolla on henkilökuntaa, joka järjestää hienoja, hintansa arvoisia retkiä.

Ruoka keskipisteessä

Rantaelämä on tietenkin tärkeä osa onnistunutta lomaa, mutta myös ruoka ja juoma vaikuttavat loman onnistumiseen. Valittavanasi on runsaasti eri ravintoloita minne tahansa matkustatkin. Vastagrillatun lihan ja äyriäisten, oreganon ja basilikan huumaava tuoksu leijuu ilmassa tarjoilijoiden kantaessa pöytiin toinen toistaan herkullisempia ruokia. Talon viinin tilaaminen on useimmiten juuri oikea valinta. Jos haluat kuitenkin tehdä kuten monet kasvissyöjät, tilaa palan painikkeeksi pullollinen proseccoa, valkoista kuohuviiniä. Makuelämys on taatusti kokemisen arvoinen! Veneton ja Friulin seudut ovat tunnettuja hyvistä viineistään maan ulkopuolellakin. Kannattaa myös käydä tutustumassa alueen viinitiloihin ja maatilaturismikohteisiin. Sembon oppaiden kanssa voit käydä muutamilla viihtyisillä viinitiloilla.

** Paikallinen kannetaan tietyistä paikoista </ b>!

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta