Matkakohteet » Italia » Adrian rannikko » Rosolina Mare
Rosolina Mare

Rosolina Mare

Rauhallinen paikkakunta ja pitkä hiekkaranta eli hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen.

Etsi ja varaa matka.

search

Rosolina Mare

Venetsiasta etelään sijaitsee useita pieniä, rauhallisia ja viihtyisiä rantapaikkakuntia kuin helminauhana rannikon varrella. Olemme valinneet niistä valikoimaamme yhden, jossa voit viettää ihanaa ja rentouttavaa lomaa.

Ranta on yksi rannikon parhaista

Rosolina Mare on pieni paikkakunta, johon kuuluu yhdeksän kilometriä pitkä upea rannikkokaistale. Leveää, hyvin hoidettua hiekkarantaa reunustavat miellyttävästi varjoa antavat pinjat. Keskustassa on jonkin verran ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Ihanien uimarantojen ja vesiurheilulajejen lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus pelata tennistä ja ratsastaa.

Upeat retkimahdollisuudet

Jos haluat käydä yhdessä Italian kauneimmista kaupungeista, Venetsia sijaitsee vajaan puolen tunnin matkan päässä Rosolina Maresta.

Tutustumisen arvoinen on myös "Pikku Venetsia", Chioggia, joka sijaitsee vain parin kymmenen kilometrin päässä Rosolina Maresta. Se on aivan ihana vanha kalastajakaupunki, jossa on yhä tänäkin päivänä nähtävissä muistoja etruskien ja Rooman ajalta. Kaupungissa on kauniita taloja, romanttisia siltoja kanaalien yli, kirkkoja ja kellontorneja. Arkadien ja pienten katujen varsilta löytyy kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Etelään päin, kumpuilevilla kukkuloilla sijaitsee San Marino ja rannikolta eteenpäin Riminin sykkivä kaupunki.

Hauskoja ostoksia

Rosolina Maren lähellä sijaitsevassa La Fattoriassa on noin 100 myymälää. Jos pidät markkinoilla käymisestä, niitä järjestetään joka päivä useita. Osa niistä on lähellä, osa hieman kauempana. Esimerkiksi maanantaisin ne järjestetään Rosolina Maren Piazza San Giorgiolla, tiistaisin Rovigossa muutaman kymmenen kilometrin päässä ja illalla jälleen Rosolina Maressa.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Suosittelemme auton vuokraamista, sillä Venetsiasta ei pääse helposti Rosolina Mareen paikallisliikenteellä.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta