Etsi ja varaa matka.

search
Lamezia Terme
» Matkakohteet » Italia » Etelä-Italiassa » Lamezia Terme

Lamezia Terme kohteessa Italia

Kauniit maisemat, paljon nähtävyyksiä.

Lamezia Terme kohteessa Italia

Lamezia Terme muodostuu oikeastaan kolmesta kylästä: Sambiasesta, St Eufemiasta ja Nicastrosta. Ne ottivat vuonna 1968 käyttöön nimen Lamezia Terme. Kuuluisat kuumat lähteet (terme) sijaitsevat Sambiasessa. Niissä annetaan erilaisia esimerkiksi ihotautien ja hengitysteiden hoitoja. Nicastron kaunis katedraali on 1700-luvulta. Siellä on myös normandialaisen linnan rauniot. Kaupungin uuden osan nimi on St Eufemia. Siellä on paljon myymälöitä ja kahviloita.

Kahdeksan kilometrin mittainen hiekkaranta sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lamezia Termestä. Monet tulevat sinne lämpiminä kesäpäivinä. Lamezian taustalla kohoaa massiivinen Sila-vuori. Se tunnetaan kauniista järvistään ja metsistään.

Lamezian on kätevä 40 kilometrin matka itärannikolle. Voit myös jatkaa rannikkoa pitkin etelään kauniisiin Pizzon ja Tropean kyliin, joihin on matkaa vain 35 tai 60 kilometriä. Serra San Brunon luostari museoineen on tutustumisen arvoinen. Se sijaitsee kauniilla paikalla vuoristossa 60 kilometrin päässä rannikosta. Sinne johtaa hyvin kaunis tie. Sen varrella on runsaasti lähteitä, joiden raikkaasta vuoristovedestä voi nauttia.