Matkakohteet » Ranska » Disneyland® Paris » Muut hotellit

Etsi ja varaa matka.

search

Muut hotellit

Täällä esiteltävillä hotelleilla on yksi yhdistävä asia. Ne sijaitsevat kätevän matkan päässä Disneyland® Parisista. Huvipuistoihin pääsee bussilla tai paikallisjunalla 5-10 minuutissa.

Varaa pääsyliput!

Majoituksen varaamisen yhteydessä voit varata pääsyliput Disneyland® Parisiin. Tarjoamme ne 1–5 päivän ajaksi. Silloin ei tarvitse jonottaa huvipuistoissa lippujen ostamiseksi, vaan taianomainen vierailu alkaa heti.

Magny le Hongre

Tämä on Disneylandin sijaintikunnan naapurikunta. Täällä on monia suuria hotelleja mutta myös hyvinhoidettuja uudenaikaisia asuntoalueita. Alueen palvelutarjonta laajenee vuosi vuodelta. Täällä on pieniä myymälöitä ja ravintoloita. Huvipuistoihin on matkaa kolme kilometriä.

Val d´Europe

Val d´Europe on upouusi asuinalue kahden kilometrin päässä huvipuistoista. Kävelymatka kestää 20-25 ja paikallisjunamatka viisi minuuttia. Val d´Europessa on suuri ostoskeskus, outlet-myymälöiden ryhmittymä ja muutama hotelli.

Bussy St Georges

Disneyland® Parisista on paikallisjunalla kaksi pysäkinväliä moderniin Bussy St Georgesiin. Bussy rakennettiin noin 15 vuotta sitten. Siellä on rauhallisia pientaloalueita ja matalia vuokrataloja. Siellä on kaikki välttämättömät palvelut, kuten ravintoloita, apteekki ja pieniä ruokakauppoja.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Lentokenttäbussi kulkee Roissyn/Charles de Gaullen lentokentiltä huvipuistoihin 1–2 kertaa tunnissa kello 9–20 välisenä aikana. Aikataulu näkyy osoitteessa www.magicalshuttle.com Yhdensuuntainen matka maksaa aikuisilta noin 20 ja 3-11-vuotiailta 16 euroa. Lentokenttäbussin päätepysäkiltä huvipuistojen luota on 5–15 minuutin junamatka Val d’Europeen ja Bussyyn tai 10 minuutin bussimatka Magny le Hongreen. Lentokenttäbussin päätepysäkiltä voi päästä hotelliin myös hotellin omalla bussilla, jos hotelli tarjoaa tällaisen palvelun. **Voit varata lentokenttäbussiliput hotellivarauksen yhteydessä.**

Omalla autolla: YKSITYIS- TAI YHTEISKULJETUS - Hotellivarauksen yhteydessä voit varata yksityis- tai yhteiskuljetuksen lentokentältä Disneylandiin ja takaisin. Kuljetus voidaan varata tietyksi kellonajaksi, myös jos lento myöhästyy. Mukavaa ja turvallista! Jos valitset yhteiskuljetuksen, odotusaika voi olla jopa noin puoli tuntia. Kaikki tiedot lentokenttäkuljetuksista ovat matkustusasiakirjoissasi.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta