Etsi ja varaa matka.

search
Muut hotellit
» Matkakohteet » Ranska » Disneyland® Paris » Muut hotellit

Muut hotellit kohteessa Ranska

Hotelli, huoneistoja ja rivitaloja

Muut hotellit kohteessa Ranska

Täällä esiteltävillä hotelleilla on yksi yhdistävä asia. Ne sijaitsevat kätevän matkan päässä Disneyland® Parisista. Huvipuistoihin pääsee bussilla tai paikallisjunalla 5-10 minuutissa.

Varaa pääsyliput!

Majoituksen varaamisen yhteydessä voit varata pääsyliput Disneyland® Parisiin. Tarjoamme ne 1–5 päivän ajaksi. Silloin ei tarvitse jonottaa huvipuistoissa lippujen ostamiseksi, vaan taianomainen vierailu alkaa heti.

Magny le Hongre

Tämä on Disneylandin sijaintikunnan naapurikunta. Täällä on monia suuria hotelleja mutta myös hyvinhoidettuja uudenaikaisia asuntoalueita. Alueen palvelutarjonta laajenee vuosi vuodelta. Täällä on pieniä myymälöitä ja ravintoloita. Huvipuistoihin on matkaa kolme kilometriä.

Val d´Europe

Val d´Europe on upouusi asuinalue kahden kilometrin päässä huvipuistoista. Kävelymatka kestää 20-25 ja paikallisjunamatka viisi minuuttia. Val d´Europessa on suuri ostoskeskus, outlet-myymälöiden ryhmittymä ja muutama hotelli.

Bussy St Georges

Disneyland® Parisista on paikallisjunalla kaksi pysäkinväliä moderniin Bussy St Georgesiin. Bussy rakennettiin noin 15 vuotta sitten. Siellä on rauhallisia pientaloalueita ja matalia vuokrataloja. Siellä on kaikki välttämättömät palvelut, kuten ravintoloita, apteekki ja pieniä ruokakauppoja.