Etsi matkakohde

search
Minne haluat matkustaa?
Koska haluat matkustaa?
Matkustajat  

Map Disneyland Park 950


Disneyland® Park - Haaveile rauhassa mutta pidä silmäsi aukiLumotussa kuningaskunnassa ei niin kaukana poissa - jossain toiveidesi ja unelmiesi välimaastossa - elävät Disneyn klassiset sankarit ja sankarittaret kertomuksissa, jotka eivät koskaan lopu. Tervetuloa satujen maailmaan Disneyland®Parkiin. Puisto koostuu neljästä maasta, joilla kullakin on oma teemansa:  Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland ja tarina alkaa kävelyllä pitkin 1900 -luvun alun katua Main Street, U.S.A. Täällä voit kokea Amerikan pikkukaupunkien viehätyksen sellaisena kuin se oli vanhaan hyvään aikaan. Main Street johtaa ylös Ruususen linnaan, missä esitetään illan suuri show.

Disneyland® Park - Haaveile rauhassa mutta pidä silmäsi auki

Lumotussa kuningaskunnassa ei niin kaukana poissa - jossain toiveidesi ja unelmiesi välimaastossa - elävät Disneyn klassiset sankarit ja sankarittaret kertomuksissa, jotka eivät koskaan lopu. Tervetuloa satujen maailmaan Disneyland®Parkiin. Puisto koostuu neljästä maasta, joilla kullakin on oma teemansa:  Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Discoveryland ja tarina alkaa kävelyllä pitkin 1900 -luvun alun katua Main Street, U.S.A. Täällä voit kokea Amerikan pikkukaupunkien viehätyksen sellaisena kuin se oli vanhaan hyvään aikaan. Main Street johtaa ylös Ruususen linnaan, missä esitetään illan suuri show.


Knapp

Map Disneyland Studio 950


Walt Disney Studios® ParkSuuret elokuvaelämykset odottavat kulisseissa! Kun kuljet läpi Walt Disney® Studios Parkin porttien läpi, pääsee mielikuvitus valloilleen. Täällä voit unohtaa kaiken muun ja heittäytyä filmien maagiseen maailmaan. Puistossa on neljä erilaista aluetta; Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio ja Backlot, ja kaikilla on sama tavoite - viihdyttäminen!

Walt Disney Studios® Park

Suuret elokuvaelämykset odottavat kulisseissa! Kun kuljet läpi Walt Disney® Studios Parkin porttien läpi, pääsee mielikuvitus valloilleen. Täällä voit unohtaa kaiken muun ja heittäytyä filmien maagiseen maailmaan. Puistossa on neljä erilaista aluetta; Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio ja Backlot, ja kaikilla on sama tavoite - viihdyttäminen!


Knapp