Etsi matkakohde

search
Minne haluat matkustaa?
Koska haluat matkustaa?
Matkustajat  

Saksa!

Historiallisia kaupunkeja, kaunis luonto ja paljon kulttuuritarjontaa.
LUE LISÄÄ

Saksa

Historiallisia kaupunkeja, kaunis luonto ja paljon kulttuuritarjontaa.

Schleswig-Holstein

Matkat Saksaan alkavat usein juuri Schleswig-Holsteinista sillä tämä on Saksan pohjoisin osavaltio heti Tanskan eteläpuolella. Täältä löytyy monipuolisesti kaikille jotakin! Loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen, upeita luontokokemuksia ja koko perheen hauskaa yhdessäoloa vaikkapa suositussa Weissenhäuser Strandin vesipuistossa. Ja Lübeck on aina vierailun arvoinen kaunis kaupunki, jossa voi kokea pitkän historian ja hyvät shoppailumahdollisuudet!

Mecklenburg-Vorpommern

Saksan matkat sisältävät useimmilla myös vierailun Mecklenburg-Vorpommernin osavaltiossa Itämeren rannalla.Täällä ihastut varmasti Hansakaupunkien kauniisiin julkisivuihin ja historiaan. Useat niistä löytyvät myös Unescon maailmanperintölistalta. Täältä löytyy myös ainutlaatuinen luonto ja sen eläimet. Suosittu ja mielenkiintoinen Rügen on Saksan suurin lomasaari ja täydellinen kohde esimerkiksi autolomailijoille. 

Thüringen

Thüringeniä sanotaan Saksan vihreäksi sydämeksi ja sen aivan oikeutettua sillä täällä todella on vehreää ja kaunista. Koe kaunis keskiaikainen Erfurtin kaupunki, kultturelli Weimar tai lähde patikoimaan upeaan Hainichin kansallispuistoon, joka suojelee paikallisten eläinten elämää. 

Berliini

Berliini on hieno kaupunki, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Trendikäs suurkaupunki, jossa on loputtomasti kulttuuria, ravintoloita, muutamia maailman tunnetuimpia klubeja, kahviloita ja lapsiystävällisiä puistoja. Kun olet kerran käynyt Berliinissä, haluat todennäköisesti tulla tänne yhä uudestaan.

9+1 kaupunkia

Ala-Saksi on yksi Saksan suosituimpia alueita. Täällä on mm. vilkas pääkaupunki Hannover, jossa on todella hienoja nähtävyyksiä. Vanhat kaupungit Saksassa näyttävät oikein kilpailevan siitä, kenellä on kauneimmat vanhat talot kaupungin keskustassa. Ja kaupunkien ulkopuolelta löytyy kaunis luonto vuorineen ja jokineen. Alue sopii erinomaisesti autolomailijoille!