KANARIANSAARET

Kanariansaaret on hyvä lomakohde ympäri vuoden
Rantaloma Kanariansaarilla on varma valinta. Meillä on täällä on laaja valikoima tarkkaan valittuja lomahuoneistoja ja hotelleja Gran Canarialla, Teneriffalla, Fuerteventuralla ja Lanzarotella edulliseen hintaan.
Lue lisää...

Kanariansaarilla on kaikki mitä tarvitaan onnistuneeseen lomaan. Täällä on hienoja hiekkarantoja, shoppailua, mukavia ravintoloita, vilkas yöelämä, golfkenttiä, museoita, patikkareittejä ja ystävällisiä ihmisiä riippumatta oikeastaan siitä, minkä saaren valitset. Täällä voit ottaa aurinkoa ympäri vuoden ihanteellisessa ilmastossa. Valitse haluatko asua huoneistossa vai hotellissa. Meilä voit kätevästi varata etukäteen myös lentokenttäkuljetukset majoituspaikkaasi. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.