Tutustu Kaliforniaan

Matkusta USA:han ja koe Kalifornian kaunis, vaihteleva luonto, hyvä ruoka ja viini, ja saatat nähdä myös jonkun kuuluisan julkkiksen.

Etsi matkakohde

search
Minne haluat matkustaa?
Koska haluat matkustaa?
Matkustajat  

Kalifornia

Loma Kaliforniassa

Loputtomasti aurinkoa, loistavat kaupungit, korkeatasoiset huvipuistot ja kaunis luonto - ei ole väliä mitä haluat lomallasi tehdä - Kaliforniasta se löytyy. Kaliforniassa on kaikki ne paikat , mitkä olet halunnut nähdä ja tiet niiden välillä kulkevat läpi muutamien maailman luonnoltaan kauneimpien alueiden läpi. Kuuluisa Route 66 kulkee myös läpi Kalifornian, loistava reitti autolomaa varten. Jos haluat ajaa pitkin Route 66 -reittiä seikkailullasi Kaliforniassa sinun kannattaa aloittaa matkasi San Franciscosta. Matkasi varrella näet Yosemiten kansallispuiston, seuraat viinialueita, tai voit käydä jossakin alueen monista panimoista. Kaliforniassa on peräti 9 eri kansallispuistoa, joista Yosemite ja Death Valley ovat kaikkein kuuluisimmat. Matkallasi läpi Kalifornian löydät lukemattomia kätkettyjä uimarantoja, voit nähdä valaita horisontissa ja voit ihastella usvaa, joka tulee mereltä auringon laskiessa. 

Yosemite

Yosemite National Park on maijesteettisen upea luonnonpuisto Mariposa Countyssa keskellä Kaliforniaa. Yosemite on kaunis kaikkina vuodenaikoina. Täällä näet hienoja vesiputouksia, syviä laaksoja, mahtavia Sequia-puita ja erämaan, joka kiehtoo kaikkia luonnonystäviä. Täällä voit kulkea useita päiviä näkemättä muita, tai jos haluat voit myös valita suosituimpia reittejä, joilla tapaat monia muita iloisia matkailijoita. 

Sonoma

Sonoma on yksi kauneimmista viinialueista. Täällä on yli 400 viinitilaa ja ravintolaa levittäytyneenä yli 4 000 neliökilometrin silmiähivelevän kauniille alueelle. Sonomassa viinien maistelu on itsestäänselvyys ja jos halut treenata lomallasi niin täällä se onnistuu mainiosti. Healdsburg Running Camp tarjoaa loistavat puitteet juoksuun viiniköynnösten vierellä yhdessä juoksun ammattilaisten kanssa. 

 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.