Etsi matkakohde

search
Minne haluat matkustaa?
Koska haluat matkustaa?
Matkustajat  

Mukavaa lomaa lapsille!

Kaikkein hauskinta on tehdä jotain mukavaa yhdessä lasten kanssa! Kaupunkiloma, camping, LEGOLAND®, vesipuisto tai retki johonkin mukavaan kohteeseen - valinnanmahdollisuuksia on todella paljon ja voitte itse valita mitä haluatte tehdä yhdessä. Voit myös yhdistellä esim. muutama päivä kaupunkilomaa ja muutama päivä vaikka LEGOLAND®issa tai Lalandiassa. Viettäkää sellainen loma josta kaikki -niin isot kuin pienet -tykkäävät!

 

Huvipuistot

Koe vauhtia ja jännitystä huvipuiston huimissa laitteissa tai nauti vähän hiljaisemmasta vauhdista possu-junan kyydissä. Ja sen jälkeen vaikka perheen sisäinen kilpailu pallonheitossa ja tarkkuusammunnassa. Pari tuntia huvipuistossa tekee myös sinusta itsestäsi uudestaan lapsen! 

Meillä voit rajentaa juuri sellaisen loman kuin itse haluat. Varaa hotelli tai huoneisto, vuokraa lomatalo tai edullinen leirintämökki. Meiltä saat varattua myös lauttamatkat Ruotsista Tanskaan ja Saksaan.

Eläinpuistot

Täältä löydät kiinnostavimmat eläinpuistot ja jännittävimmät eläimet! Haluaisitko lähteä jeeppisafarille ja nähdä tiikereitä, leijonia ja norsuja ja oppia lisää niistä?

 

Vesipuistot

Huojuvia palmuja, trooppinen lämpö, hiekkarantoja ja paljon mukavia vesileikkejä niin lapsille kuin aikuisille. Meillä on todella laaja valikoima vesipuistoja Tanskassa ja Saksassa. Eli pakkaa uimapuvut valmiiksi ja lähde nauttimaan lomasta!