Syksyn matkat aurinkoon ja lämpöön

Vaikka varsinainen kesälomakausi on ohi, on hyvä tietää, että silti on paljon lomavaihtoehtoja jäljellä. Välimerellä lämpöä ja aurinkoa riittä pitkälle syksyyn, merivesi on mukavan lämmintä, turisteja on vähemmän ja pimenevät illat ovat miellyttäviä. Kanariansaaret ja Thaimaa ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Lämmin loma syksyllä tekee hyvää kun kotona alkavat ilmat viilenemään. 

Sembolta löydät edullisia hotelleja, huoneistoja ja lomataloja - valitse vain juuri sinulle sopiva vaihtoehto.
Lisää vain lennot, lentokenttäkuljetukset tai vuokra-auto ja koko lomasi on varattu 

 

Etsi matkakohde

search
Minne haluat matkustaa?
Koska haluat matkustaa?
Matkustajat  

Syksyn lämpöön

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.