Varmista kesän aurinko!

Syksyn matkat aurinkoon ja lämpöön!.

Vaikka varsinainen kesälomakausi on ohi, on hyvä tietää, että silti on paljon lomavaihtoehtoja jäljellä.
Välimerellä lämpöä ja aurinkoa riittää pitkälle syksyyn, merivesi on mukavan lämmintä, turisteja on vähemmän ja pimenevät illat ovat miellyttäviä. Kanarian saaret ja Thaimaa ovat myös hyviä vaihtoehtoja. Lämmin syksyn loma tekee hyvää kun kotona alkavat ilmat viilenemään.
Sembolta löydät edullisia hotelleja, huoneistoja ja lomataloja – valitse vain juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Lisää vain lennot, lentokenttäkuljetukset tai vuokra-auto ja koko lomasi on varattu.

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.