Varmista kesän aurinko!

Ensi kesän matkat aurinkoon ja lämpöön!.

Kesäloma on varmaan lomista kaikkein mukavin! Kesällä moni haluaa, että lomalla on takuuvarmasti aurinkoa ja lämmintä. Varaa kesälomasi hyvissä ajoin ja hyödynnä aikaisen varaajan edullisia tarjoushintoja!
Välimerellä lämpöä ja aurinkoa riittää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn, merivesi on mukavan lämmintä ja on mukava nauttia paikallisista ruuista ulkopöydässä herkutellen. Onko lempikohteeesi Kreikka vai Kroatia? Vai kenties nautit Turkin edullisista lomakohteista tai Espanjan takuuvarmoista suosikkikohteista.
Sembolta löydät edullisia hotelleja, huoneistoja ja lomataloja – valitse vain juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Lisää vain lennot, lentokenttäkuljetukset tai vuokra-auto ja koko lomasi on varattu.

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää. 

 

Kesälomat