Etsi ja varaa matka.

search
Hotelleja Disneyland® Parisissa
» Matkakohteet » Ranska » Disneyland® Paris » Hotelleja Disneyland® Parisissa

Hotelleja Disneyland® Parisissa kohteessa Ranska

Disneyland Paris täyttää 20 vuotta!

Hotelleja Disneyland® Parisissa kohteessa Ranska

Älä jätä väliin tätä upeaa synttärijuhlintaa koko perheelle: uusia paraateja ja taianomaisia esityksiä.

Kuusi satumaista teemahotellia kävelymatkan päässä huvipuistoista! Näille hotelleille on yhteistä se, että ne sijaitsevat kätevän kävelyetäisyyden päässä huvipuistoista. Jos et halua kävellä, voit käyttää hotellin ja huvipuistojen välillä useita kertoja tunnissa kulkevaa ilmaista bussia. Täällä asuminen on kätevää, koska pääset välillä nopeasti huvipuistoista takaisin hotellin – esimerkiksi levähtämään tai pulahtamaan hotellin uima-altaaseen (kuudesta teemahotellista neljässä on uima-allas). Kaikissa hotelleissa on suuria perhehuoneita neljälle.

Disney’s Davy Crockett Ranch® Tässä erämaahotellissa asut mukavassa bungalowissa luonnon lähellä. Täällä on suuri sisäuima-allas vesiputouksineen, vesiliukuratoja ja lastenallas sekä paljon tekemistä koko perheelle. Tämä 15 kilometrin päässä huvipuistoista sijaitseva ranch on erinomainen vaihtoehto autolomailijoille. Siellä tarvitaan omaa tai vuokrattua autoa, sillä mitään paikalliskuljetuksia ei ole. Ja tietysti pysäköit auton ilmaiseksi huvipuistoissa käydessäsi!

Taianomaisia tapaamisia Katsopas! Täällä voit tavata suosikkihahmosi. Hotellissa asuu Disney-hahmoja. Lisäksi voit tehdä ostoksia Disney-myymälöissä, joita on kaikissa Disney-hotelleissa lähellä omaa hotellihuonettasi.

Tee Disney-elämyksestäsi vieläkin antoisampi. Disney-kohteessa on muutakin tekemistä kuin tutustua kahteen ihmeelliseen huvipuistoon! Jos majoitut johonkin Disneyn 7 teemahotellista, voit myös varata lippuja Disney-henkisiin esityksiin ja aterioille.

Puoli- ja täyshoito Nyt voit varata puoli- tai täyshoidon Disneyn teemahotelleihin. Silloin tiedät etukäteen, mitä loma tulee maksamaan, ja saat ateriat edullisemmin, kun maksat ne etukäteen. Hotelliin sisäänkirjoittautumisen yhteydessä saat ateriakuponkeja, joita voidaan käyttää hotellin ravintolassa, tietyissä Disney® Village -ravintoloissa tai huvipuistoissa. Hotellin concierge kertoo, missä ravintoloissa kupongit käyvät.

Suoraan Disneyn perhehotelliin Lue lisää edullisesta Lapset ilmaiseksi -tarjouksestamme