Lomayhtiö Sembo

Joustavuutta

Toisin kuin tavallisten matkatoimistojen asiakkaana Sembon asiakkaana päätät itse, miltä lomakokonaisuutesi tulee näyttämään. Miten matkustat, minne matkustat, miten asut ja kuinka kauan on täysin sinun itsesi päätettävissä. Matkustat omatoimisesti, mutta olemme tukenasi koko ajan - unelmista muistoihin asti.


300 000 hotellia

Sembo on tehnyt lujasti töitä jo 30 vuotta toteuttaakseen miljoonien asiakkaidensa unelmia. Sembolla on yli 300 000 hotellia, huoneistoa ja lomataloa 136 maassa, joista voit valita sinulle sopivimman. Täydellistä sinulle, joka haluat matkustaa omatoimisesti. Valitse kaupunkiloma jossain 40:stä suurkaupungistamme tai rentouttava rantaloma esim. Ranskassa, Italiassa, Espanjassa tai Kroatiassa. 

 

Majoituksen laatu on varmistettu   

Tarkkaan Valitut Sembo on Sembon käyttöön ottama laatutakuu. Tämä symboli auttaa löytämään laajasta hotellien valikoimasta erityisesti valitsemamme majoitusvaihtoehdot. Kun varaat Tarkkaan Valitut -symbolilla varustetun majotuskohteen

- Sembon tuotepäälliköt ovat valinneet, tarkastaneet ja hyväksyneet hotellin 
- Sembon tuotepäälliköt kuvailevat hotellia tekstein ja kuvin 
- Sembo on luokitellut hotellit palveluiden, tason ja sijainnin mukaan verrattuna paikkakunnan muuhun tarjontaan 
- Sembon tuotepäälliköt seuraavat koettua laatua jatkuvasti asiakastutkimusten avulla 
- Voit nukkua lomallasi hyvin!

Muut majoituskohteet ovat ulkoisten kumppaniemme valitsemia. Näiden hotellien kuvaukset ovat englanniksi. Yhteistyökumppanimme valvovat näiden hotellien tietojen oikeellisuutta ja laatua. Hotellivalikoima voi vaihdella vuodesta toiseen.

 

Edullisin hinta -takuu

Haluamme tarjota lomasi majoituksen markkinoiden parhaaseen hintaan. Siksi myönnämme sinulle Edullisin Hinta -takuun. Jos löydät saman majoituksen edullisemmin jostain muualta 48 tunnin sisällä varauksesta, maksamme sinulle erotuksen takaisin (Edullisin Hinta -takuu tarkoittaa suomalaisille markkinoitavaa ja myytävää majoitusta, jonka alkamispäivään on aikaa yli 2 kuukautta). Majoituksen pitää myös olla varattavissa kyseiselle periodille.
 

Yhdistele mielesi mukaan

Sembo tarjoaa joustavuutta. Voit helposti yhdistää vaikkapa viikon rantaloman ja muutaman päivän kiinnostavassa suurkaupungissa. Voit itse valita miten matkustat, lentäen tai vaikkapa omalla autolla ja kuinka kauan haluat olla matkalla. Jos haluat ajaa omalla autolla Eurooppaan ja varaat meiltä samanaikaisesti sekä majoituksen, että laivaliput Ruotsista Tanskaan tai Saksaan saat meiltä laivaliput markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meiltä voit varata edullisesti myös pelkän majoituksen tai pelkät lennot jos haluat. Jos valitset valmismatkan kuulut automaattisesti konkurssitilanteissa suojaavan matkavakuuden piiriin. Sembo huolehtii siitä, että kaikki toimii sujuvasti ja että matkastasi tulee mahdollisimman edullinen.

Turvaksesi 

On turvallista varata matka Sembolta. Kun vuokraat majoituksen kauttamme, takaamme, että olemme tutkineet majoituksen laadun ja hyväksyneet sen. Tarkastamme yhteistyökumppaneidemme kanssa kaikki lomahuoneistot, talot ja hotellit tasaisin väliajoin. Päivystämme seitsemänä päivänä viikossa, joten voit tarvittaessa ottaa meihin helposti yhteyttä (Huom. Arkipäivisin palvelemme suomeksi mutta iltaisin ja viikonloppuisin palvelu on ruotsin tai englanin kielellä). Autamme sinua turvallisen ja hauskan loman toteuttamisessa! Sembo on asettanut vakuuden valmismatkoja varten Ruotsin valtion Kammarkollegiet -virastoon. Jos ostat Sembolta valmismatkan, tämä vakuus turvaa saatavasi siinä tilanteessa, että matkanjärjestäjä menisi konkurssiin. Samoin jos ostamasi valmismatkan osana oleva kuljetusyhtiö (esim. lentoyhtiö) menee konkurssiin saat rahasi takaisin tai järjestämme uuden korvaavan matkan valmismatkaehdoissa määritellyllä tavalla. Sembolla on vakavarainen omistaja. Kuulumme Stena -konserniin, jolla on yli 16 500 työntekijää ja toimintaa ympäri maailmaa.  

 

Edulliset hinnat!

Uskomme, että pärjäät ilman matkanjohtajaa, emme omista lentokoneita eikä meillä ole muita korkeita kustannuksia. Teet itse osan työstä kokoamalla oman matkasi, joten voimme pitää hinnat alhaisina. Olemme ruotsalainen matkanjärjestäjä ja yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä matkailualalla. Meillä on pieni, mutta tehokas organisaatio, joka mukautuu nopeasti alan vaihteluihin.

 

Haluatko tietää mitä muut matkustajat ajattelevat meistä? 

Meillä näet aina mitä muut matkustajat ovat pitäneet majoitusvaihtoehdoistamme. Idea on siinä, että näet muiden asiakkaiden antamat arvosanat ilman mitään sensurointia. Periaatteemme on, että jos hotelli ei saa asiakkailtamme hyvää palautetta, sen ei siinä tapauksessa kuuluisikaan olla ohjelmassamme.

 

Maksa turvallisesti

Sembo käyttää moderneja turvaratkaisuja nettimaksuissa. Kun varaat ja maksat Sembon nettisivulla voit olla turvallisin mielin eikä sinun tarvitse jännittää luottokorttitietojesi puolesta. Voit myös maksaa matkasi suoraan Nordean tai OP:n nettipankin kautta. 

 

Voit antaa palautetta jos et ole tyytyväinen

Jos vastoin odotuksia kävisikin niin, että et olisikaan tyytyväinen siihen mitä olet meiltä ostanut, voit luonnollisesti antaa palautetta tai vaatia korvausta. Noudatamme korvauksissa kuluttajalainsäädännön määräyksiä ja kuluttajaviranomaisten tekemiä linjauksia. Jos valmismatkasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Tärkeä tietää

Jos varaat pelkän majoituksen tai esimerkiksi pelkät lennot, silloin matkaasi ei pidetä valmismatkana eikä varaus kuulu valmismatkalain eikä valmismatkatakuun piiriin. Samat säännöt koskevat kaikkia muitakin matkatoimistoja. Jos valitsemasi kuljetusyhtiö menee konkurssiin, tarjoamme sinulle kuitenkin (toisin kuin monet muut hotellivaraus -sivustot) mahdollisuuden perua majoitusvarauksesi normaaleilla peruutuskuluilla. 

 

Keitä olemme?

Sembo perustettiin vuonna 1987 ja nimi tulee ruotsin kielen sanasta Semesterbolaget. Vuonna 2007 Sembo siirtyi Stena Linen omistukseen ja samoihin aikoihin Stena Line osti myös myös tanskalaisen DTF-Travelin ja edelleen saksalaisen FeriDe:n vuonna 2012. Yrityksen virallinen nimi muutettiin Stena Line Travel Groupiksi. Stena Line Travel Groupin liikeideana on, että asiakas itse voi räätälöidä itselleen juuri sellaisen loman kuin hän itse haluaa. 


Stena Line Travel Groupilla on yli 100 työntekijää, jotka tuottavat matkoja, vuokraavat lomamajoituksia ja palvelevat asiakkaita. Stena Line Travel Groupin tuotemerkkejä ovat mm. Sembo, flygbiljetter.se, DTF Travel, Best Travel ja Nemrejse.dk Tanskassa sekä FeriDe Saksassa. Päätoimistomme sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa. Suomenkielinen henkilökuntamme palvelee arkipäivisin klo 09-17 puhelimitse ja iltaisin sekä viikonloppuisin voit soittaa päivystysnumeroomme Helsingborgiin, jolloin saat palvelua joko ruotsin tai englannin kielellä. Voit varata matkasi helposti internetin kautta, puhelimitse tai jälleenmyyjän kautta. Sembolla on yli 300 jälleenmyyjää eri puolilla Pohjoismaita.

 

Valvova viranomainen

Ruotsin valtion Kammarkollegiet -virasto

www.kammarkollegiet.se

Puhelinnumero virastoon +46 8 700 08 00