Matkakohteet » Ranska » Ranskan Riviera » Antibes Juan-les-Pinsz
Antibes Juan-les-Pins

Antibes Juan-les-Pins

Jos haluat kokea Ranskan Rivieran parhaat puolet lomallasi.

Etsi ja varaa matka.

search

Antibes Juan-les-Pins

Antibes ja Juan-les-Pins kuuluvat kysytyimpien kesälomakohteidemme joukkoon. Ne ovat nykyään käytännöllisesti katsoen kasvaneet yhteen, joten tarjolla on monipuolista kulttuuria, hienoja rantoja, herkullista ruokaa ja vauhdikasta yöelämää. Täällä voi kokea Ranskan Rivieran parhaimmillaan.

Antibesissa on pittoreski vanhempi kaupunginosa viihtyisine kujineen, monine hyvine ravintoloineen ja pienine myymälöineen sekä kuuluisa Picasso-museo. Kaupungissa on myös monia hienoja matalia hiekkarantoja. Monet matkustavat tänne niiden vuoksi. Rivieran suurin pienvenesatama sijaitsee lähellä keskustaa. Antibes'n ulkopuolella on tunnettu Marineland-delfinaario, jossa on tarjolla delfiini-, hai- ja miekkavalasnäytöksiä. Rivieran suurin vesipuisto Aqua-Splash sijaitsee lähellä. Siellä lapset viihtyvät.

Cap d´Antibesin naapurikaupunki Juan-les-Pins on modernimpi. Juan-les-Pinsissä on yksi Rivieran pisimmistä ja leveimmistä hiekkarannoista, joka ulottuu niemimaan vasemman puolen päästä toiseen. Juan-les-Pinsissä yöelämä on kuumimmillaan heinä- ja elokuussa.

Tarjoamme Antibesissa ja Juan-les-Pinsissä majoitusta hotelli- ja huoneistomajoitusta. Kumman näistä paikkakunnista valitsetkin, lähes kaikki on kävelyetäisyydellä. Antibes'n keskustasta on Juan-les-Pinsiin 15–20 minuutin kävelymatka (n. 2 km). Yleiset kulkuyhteydet Antibes'hen ja Juan-les-Pinsiin ovat erinomaisia, joten nämä matkakohteet soveltuvat hyvin myös ilman autoa matkustaville. Junalla ja bussilla pääset helposti muille Rivieran paikkakunnille, kuten Nizzaan, Cannesiin ja Monacoon.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Nizzan lentokentältä kulkee lentokenttäbusseja Antibes'hen 1–2 kertaa tunnissa, aikataulut löytyvät osoitteesta www.nice.aeroport.fr. Yhdensuuntainen matka maksaa 7 €. Vuokra-auton voit noutaa lentokentältä ja palauttaa sinne paluulentosi yhteydessä.

Omalla autolla: Tänne pääset Sinistä tietä pitkin.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta