Matkakohteet » Kroatia
Kroatia

Kroatia

Kristallinkirkas meri ja viihtyisiä paikkakuntia

Etsi ja varaa matka.

search

Kroatia

Sembolla on 20 vuoden kokemus Kroatiasta. Pystymme siksi tarjoamaan laajimman lomakohteiden ja majoitusvaihtoehtojen valikoiman tässä upeassa lomailumaassa. Lisäksi voit valita, ajatko omalla autolla vai matkustatko suosituimpiin lomakohteisiimme rantalomabussilla tai Sembon lennoilla.

Uskomattomat uimavedet

Tässä maassa on hieno rannikko kimaltelevine uimavesineen. Täällä uidaan kivi- tai kalliorannoilta tai valetuilta laitureilta. Dalmatian alueella on myös hienoja pikkukivirantoja ja pieniä lahtia, joissa voit olla aivan yksin. Lisäksi Kroatiassa on runsaasti kulttuuriaarteita.

Maittavaa ruokaa

Kroatialainen ruoka hyväilee makuhermoja. Siinä käytetään tavallisesti grillattua lihaa tai kalaa, ilmakuivattua kinkkua, suolaista lampaanmaidosta tehtyä juustoa sekä oliiviöljyllä höystettyjä paikallisia vihanneksia. Annokset ovat niin suuria, että niistä riittää joskus kahdelle.

Pitkä matkailukausi

Kroatiaan voi lähteä lomalle jo toukokuussa. Meri voi olla vielä viileää, mutta aurinko lämmittää jo mukavasti eikä tungosta ole. Lokakuussa voi olla yhtä hyvä sää.

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta