Lautat

Meiltä voit varata myös laivaliput ja autopaikan kun matkustat Ruotsista etelään. Laivamatka tuo myös mukavan lepohetken automatkaan. Nauti hyvästä ruoasta, rentoudu ja tee edullisia ostoksia. Tutki tämän sivun vasemmassa reunassa olevasta hakuruudusta mikä oheisista laivareiteistämme sopii parhaiten matkasuunnitelmiisi. Sembon tarjoamat hinnat ovat joustavia FLEXI-luokan hintoja.

Göteborg - Kiel

Göteborg - Kiel

Matka-aika: 13 t 30 min

Kun olet parkkeerannut auton laivaan ja laiva vie sinua kohti Saksaa ja Eurooppaa, voit rauhassa nauttia rentouttavasta illasta laivalla. Uudet laivamme on suunniteltu rentoutumista varten. Voit syödä ja juoda hyvin, tehdä edullisia laivaostoksia ja katsella kun aurinko laskee aavan meren taakse horisonttiin. Tai ehkä hienoa matkassa onkin, että täällä on aikaa olla yhdessä perheen ja ystävien kanssa. 

Göteborg - Frederikshavn

Göteborg - Frederikshavn

Matka-aika: 3 t 15 min

Samantien kun olet parkkeerannut auton laivaan, olet jo kaukana arjesta. Syö hyvä ateria, tee kannattava ostoskierros kaupoissa tai nauti muutama rentouttava tunti laivan kannella. Sun Deck ja baari löytyvät tietyistä Tanskaan, Saksaan ja Puolaan liikennöivistä laivoistamme. 

Varberg - Grenå

Varberg - Grenå

Matka-aika: 4 t 15 min

Tervetuloa perheystävälliseen Stena Nautica -laivaamme, joka tekee LEGOLAND® matkasta entistä mukavamman. Laivalla on paljon tilaa lapsille liikkua ja äidit ja isät voivat nauttia ravintoloista ja kahvilasta sekä hyvinvarustettujen kauppojen edullisista merihinnoista. Jopa kaksi lähtöä päivässä. Laivan sisätilat ovat savuttomia. 

Karlskrona - Gdynia

Karlskrona - Gdynia

Matka-aika: 10 t 30 min
 
Karlskronan ja Gdynian välisellä laivamatkalla nautit ihanasta vapaa-ajasta. Rentouttava kylpyläosasto, mukavat baarit, kauppojen runsas valikoima, tanssilattia ja huokuttelevat ravintolat varmistavat onnistuneen laivamatkan.

Trelleborg - Rostock

Trelleborg - Rostock

Matka-aika: Päivällä 6 t, yövuoro 7 t 30 min

Kätevästi Eurooppaan. Trellborg-Rostock on loistava vaihtoehto kun haluat päästä Saksaan levänneenä ja päästä Autobahnalle ja Euroopan kiinostaviin kohteisiin. Mutta kannattaa tutustua ensin Rostockiin, joka on vilkas yliopistokaupunki. Tee vaikka kävelyretki Warnemünden satamaan, se on aivan Rostockin keskustan lähellä. Ja vain parin tunnin ajomatkan päässä on kiinnostava Berliinin suurkaupunki. 

Trelleborg - Sassnitz

Trelleborg - Sassnitz

Matka-aika: 6 t
 
Trellborgista on lyhin ja nopein merimatka Ruotsista Keski-Eurooppaan. Ehdit kuitenkin syödä ja levätä hyvin, shoppailla ja rentoutua aurinkokannella. Trelleborg - Sassnitz laivamatkan jälkeen pääset vajaan 4 tunnin ajomatkan jälkeen kauniille Rügenin saarelle. Se on lomaparatiisi, jossa on valtavasti nähtävää ja koettavaa. Erinomaiset shoppailumahdollisuudet ovat itsestäänselvyys Stena Linen laivoilla. Valikoiman sekä laivalla, että rajakaupassa Sassnitzissa löydät osoitteessa http://www.stenaline.fi/Täältä alkaa myös reitti Puolaan.