1 / 23

Courtyard by Marriott Aberdeen Airport

Aberdeen, Iso-Britannia

Hotellista

Union Square Shopping Centre (ostoskeskus) ja Kirkhill Forest (metsä) sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta TECA ja 4 km:n päässä kohteesta Formartine and Buchan Way. Kaikkien 194 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja LCD-televisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 41 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: kuntokeskus, ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Majoituspaikan ravintolan, Kitchen and Bar, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 15.00 GBP per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 5 GBP per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Courtyard by Marriott Aberdeen Airport kartta

Osoite

Courtyard by Marriott Aberdeen Airport

Aberdeen, Skotlanti, Yhdistynyt Kuningaskunta

N 57.19711 E -2.206444

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa