1 / 44

Gasthaus Landhotel Traunstein

Innsbruck, Itävalta

Hotellista

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, tietokonepiste ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Hintaan sisältyy kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden), ja saatavilla on myös ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Tämä majatalo on kätevä kohde, sillä se sijaitsee aivan rinteiden yhteydessä. Hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: sauna. Tämän majatalon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja suksivarasto. Gasthaus Landhotel Traunstein tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Gasthaus Landhotel Traunstein kartta

Osoite

Gasthaus Landhotel Traunstein

Abtenau, Itävalta

N 47.556 E 13.35097

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa