1 / 52

AG Hotel

Hotellista

Al Wahda Mall (ostoskeskus) sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Abu Dhabi Mall (ostoskeskus) 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 7,1 km:n päässä kohteesta Abu Dhabi Corniche ja 8,3 km:n päässä kohteesta Cornichen ranta. Tässä majoituspaikassa on 39 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja designer-hygieniatuotteet. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 3 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen mannermainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 100 AED

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 41–350 AED per henkilö
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 150 AED
  • Lisävuode: 100.0 AED per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Naimattomien pariskuntien yöpyminen samassa huoneessa saattaa olla paikallisten lakien vastaista. Asiakkaiden tulee esittää vihkitodistus majoituspaikan sitä pyytäessä.
  • Asiakkaita, jotka ovat 18 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

AG Hotel kartta

Osoite

AG Hotel

Abu Dhabi, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

N 24.45951 E 54.38858

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa