1 / 15

Hotellista

Fañabén ranta sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä ja Siam Parkin vesipuisto 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 2,1 km:n päässä kohteesta Playa El Duquen ranta ja 5,9 km:n päässä kohteesta Playa de las Américas. Kaikkien 226 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy bidee ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

La Pintan ranta - 0,4 km / 0,2 mi
Playa Puerto Colón - 0,4 km / 0,2 mi
Tenerife Nautical Centerin vesiurheilukeskus - 0,4 km / 0,2 mi
Centro Comercial San Eugenio - 0,5 km / 0,3 mi
Puerto Deportivo de Puerto Colón - 0,5 km / 0,3 mi
Fañabén ranta - 0,7 km / 0,5 mi
Megabowl - 0,8 km / 0,5 mi
Quirónsalud Hospital Costa Adeje - 1 km / 0,6 mi
Gran Surin ostoskeskus - 1,2 km / 0,7 mi
Bobo Beach (ranta) - 1,2 km / 0,7 mi
Water Sports Tenerife - 1,3 km / 0,8 mi
Torviscas Beach (ranta) - 1,3 km / 0,8 mi
Troyan ranta - 1,4 km / 0,9 mi
Plaza del Duque -ostoskeskus - 1,5 km / 0,9 mi
Siam Parkin vesipuisto - 1,5 km / 1 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Teneriffa (TFS-Etelä-Teneriffa) - 19,5 km / 12,1 mi
La Gomera (GMZ) - 82,3 km / 51,1 mi
Santa Cruz de Tenerife (TFN-Pohjois-Teneriffa) - 82,6 km / 51,3 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 428 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 3 kokoushuonetta. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 3 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria.

Tämö majoituspaikka on suljettu 11.4.2024– 31.10.2024 remontin vuoksi, ja se avataan, kun remontti on valmis (remontin valmistumispäivä voi muuttua).  
  • Tallelokero huoneessa: 0.00 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

AluaSoul Costa Adeje kartta

Osoite

AluaSoul Costa Adeje

Adeje, Espanja

N 28.0813 E -16.733285

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa