1 / 49

M.C Beach Park Resort Hotel - All Inclusive

Alanya, Turkki

Hotellista

M.C Beach Park Resort Hotel - All Inclusive sijaitsee merenrannalla, ja Alanya Aquapark ja Kleopatran ranta 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen majoituspaikka sijaitsee 17,4 km:n päässä kohteesta Alanyan linna ja 21,4 km:n päässä kohteesta Oba Stadı. Kaikissa 445 huoneessa on ilmastointi ja ilmaiset minibaarituotteet. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä maksullinen langaton internetyhteys. Huoneissa on osittain avoin kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Konaklın kellotornin aukio - 1 km / 0,6 mi
Konaklın moskeija - 1,3 km / 0,8 mi
Şarapsa Hani - 1,5 km / 0,9 mi
Alaettinoğlun kulttuuripuisto - 2 km / 1,2 mi
Ulas Halk Plaj - 7,3 km / 4,6 mi
Ulusin ranta - 7,3 km / 4,6 mi
Alanyan venesatama - 9 km / 5,6 mi
Kleopatran ranta - 10,3 km / 6,4 mi
Alanya Lunapark - 10,9 km / 6,8 mi
Sealanya - 11,2 km / 7 mi
Palmiye Hotel plajı - 12,4 km / 7,7 mi
Milli Egemenlik Stadı - 12,5 km / 7,8 mi
Alanya Cable Car - Damlatas Station - 13,2 km / 8,2 mi
Alanya Aquapark - 13,3 km / 8,3 mi
Alanyan arkeologinen museo - 13,4 km / 8,3 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja hissi. Tämä majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen 330 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja pelihalli/-huone. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Nauti ruoista majoituspaikan ravintolassa nimeltä M.C Park Restaurant, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joissa voit tavata muita asiakkaita. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria.

Majoituspaikka on suljettu 1. marraskuuta – 15. toukokuuta.
  • Langaton internetyhteys huoneessa: 5 EUR per päivä (hinnat saattavat vaihdella)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

M.C Beach Park Resort Hotel - All Inclusive kartta

Osoite

M.C Beach Park Resort Hotel - All Inclusive

Alanya, Turkki

N 36.585499 E 31.869588

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa