1 / 21

Fun Point Hotel

Alanya, Turkki

Hotellista

Fun Point Hotel sijaitsee lähellä rantaa, ja Kleopatran ranta ja Alanya Aquapark 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 6,2 km:n päässä kohteesta Alanyan linna ja 9,6 km:n päässä kohteesta Oba Stadı. Kaikkien 79 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on vuodesohva. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Milli Egemenlik Stadı - 0,6 km / 0,4 mi
Kleopatran ranta - 1 km / 0,6 mi
Palmiye Hotel plajı - 1,3 km / 0,8 mi
Alanya Lunapark - 1,3 km / 0,8 mi
Alanya Aquapark - 1,7 km / 1,1 mi
Alanyan puutarhat - 1,8 km / 1,1 mi
Alanya Cable Car - Damlatas Station - 1,9 km / 1,2 mi
Alanyan arkeologinen museo - 2,1 km / 1,3 mi
Alanyan kulttuurikeskus - 2,1 km / 1,3 mi
Damlataş plajı - 2,2 km / 1,3 mi
Atatürkin kotimuseo - 2,2 km / 1,4 mi
Alanyan venesatama - 3 km / 1,8 mi
Atatürkin aukio - 3 km / 1,8 mi
Alanyan satama - 3,1 km / 1,9 mi
Alanya Cable Car - Castle Station - 3,1 km / 1,9 mi

Lähin suuri lentokenttä on Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya) - 43,7 km / 27,1 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä ulkouima-allas ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Fun Point Hotel tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Aamiainen on saatavilla päivittäin maksusta.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 70 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuoteet ovat saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Fun Point Hotel kartta

Osoite

Fun Point Hotel

Alanya, Turkki

N 36.556399 E 31.981255

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa