1 / 75

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Amsterdam, Hollanti

Hotellista

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace sijaitsee keskustassa, ja Dam-aukio ja Kuninkaanlinna 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta De 9 Straatjesin ostosalue ja 1,2 km:n päässä kohteesta Amsterdam-museo. Kaikkien 268 huoneen varusteluun kuuluu minibaari. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 23 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 12 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi höyrysauna, kuntosali sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Restaurant Appel, joka on yksi tämän hotellin 2 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.00. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Alankomaat. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 5 stars.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • 11.468 prosentin suuruinen kaupunki-/paikallisvero peritään

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 15–40 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 70 EUR per päivä (ilman kulkurajoituksia)
  • Lemmikit: 35 EUR per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace kartta

Osoite

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

Amsterdam, Alankomaat

N 52.376507 E 4.900229

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa