1 / 39

Curia Clube Apartments

Curia, Portugali

Hotellista

Curia Golf Club ja Bairradan viinimuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä huoneistohotelli sijaitsee 48,9 km:n päässä kohteesta Praia da Costa Novan ranta ja 5,9 km:n päässä kohteesta Mealhadan kaupunginpuisto. Tässä majoituspaikassa on 100 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on parveke. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja mikroaaltouuni. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, pyykinpesutilat ja tallelokero vastaanotossa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas ja puutarha.

  • Lemmikit: 7 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta.

Curia Clube Apartments kartta

Osoite

Curia Clube Apartments

Anadia, Portugali

N 40.43169 E -8.45969

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa