1 / 37

Ayka Life. Nature & Peace - All Inclusive

Alanya, Turkki

Hotellista

Antalyan eläintarha ja MED Karting sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas majoituspaikka sijaitsee 16,8 km:n päässä kohteesta Konyaaltin ranta ja 16,9 km:n päässä kohteesta Konyaaltin rantapuisto. Kaikissa 172 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

MED Karting - 6,6 km / 4,1 mi
Kepezin seikkailupuisto - 7 km / 4,3 mi
Antalyan eläintarha - 8,5 km / 5,3 mi
Pisidia Ancient City - 8,6 km / 5,3 mi
Selge Ruins - 10,7 km / 6,6 mi
Düdenin vesiputous - 12,3 km / 7,7 mi
Antalya National Theatre - 12,8 km / 8 mi
Kesik Minaret - 14,5 km / 9 mi
Akdenizin yliopistollinen sairaala - 14,5 km / 9 mi
Kışlahanin basaari - 14,7 km / 9,1 mi
Özdilekparkin ostoskeskus - 14,8 km / 9,2 mi
Yavuz Özcanin puisto - 14,9 km / 9,3 mi
Antalya State Theater - 15,1 km / 9,4 mi
Antalyan ooppera ja baletti - 15,2 km / 9,5 mi
Holly Stone Performance Hall - 15,5 km / 9,6 mi

Lähin suuri lentokenttä on Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä) - 25 km / 15,5 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Tämä majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, sisäuima-allas sekä kuumavesiallas. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja takka aulassa. Ilmaisten rantakuljetusten avulla pääset helposti nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta. Tämä majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Majoituspaikan ravintola, Ana Restorant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.30.

  • Lemmikit: 200 TRY per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä 01. toukokuuta – 31. lokakuuta.

Ayka Life. Nature & Peace - All Inclusive kartta

Osoite

Ayka Life. Nature & Peace - All Inclusive

Antalya, Antalya, Turkki

N 36.98472 E 30.66277

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa