1 / 66

Haywood Park Hotel, Ascend Hotel Collection

Hotellista

Haywood Park Hotel, Ascend Hotel Collection sijaitsee keskustassa, ja Grove Arcade ja Harrah's Cherokee Center - Asheville 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Basilica of Saint Lawrence (kirkko) ja 7,2 km:n päässä kohteesta Western North Carolina Nature Center. Tässä majoituspaikassa on 48 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja plasmatelevisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Woolworth Walk - 0,1 km / 0,1 mi
Fired Up Creative Lounge Ashville - 0,1 km / 0,1 mi
North Carolina Stage Company - 0,2 km / 0,1 mi
Grove Arcade - 0,2 km / 0,1 mi
Altamont Theater - 0,2 km / 0,1 mi
Harrah's Cherokee Center - Asheville - 0,2 km / 0,1 mi
Bender Gallery - 0,3 km / 0,2 mi
Asheville Pinball Museum - 0,3 km / 0,2 mi
Vance Monument - 0,3 km / 0,2 mi
Colburn Earth Science Museum - 0,3 km / 0,2 mi
Pack Place Education Arts and Science Center - 0,4 km / 0,2 mi
Asheville Civic Center (monitoimiareena) - 0,4 km / 0,2 mi
Black Mountain College Museum - 0,4 km / 0,2 mi
Diana Wortham Theatre - 0,4 km / 0,2 mi
Asheville Gem Mine - 0,4 km / 0,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Asheville Regional Airport (AVL) - 23,5 km / 14,6 mi

Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 4 kokoushuonetta. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Majoituspaikan ravintolassa, Isa's French Bistro, on baari/aulabaari. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu ranskalainen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu myös kahvila. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on saatavilla viikonloppuisin klo 9.00–13.00.
  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 15.00–25.00 USD aikuisille ja 10.00–15.00 USD lapsille
  • Pysäköintipalvelu: 17.00 USD per päivä (ilman kulkurajoituksia)
  • Lemmikit: 50 USD per lemmikki per yöpyminen (korkeintaan 50.00 USD per yöpyminen)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 10.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Haywood Park Hotel, Ascend Hotel Collection kartta

Osoite

Haywood Park Hotel, Ascend Hotel Collection

Asheville, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

N 35.59543 E -82.554276

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa