1 / 25

The Windsor Boutique Hotel

Asheville, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Harrah's Cherokee Center - Asheville lähellä

Hotellista

The Windsor Boutique Hotel sijaitsee keskustassa, ja Diana Wortham Theatre ja Thomas Wolfe Memorial 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 4,7 km:n päässä kohteesta Asheville Mall (ostoskeskus) ja 7,9 km:n päässä kohteesta Biltmore Estate. Tässä majoituspaikassa on 14 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on jääkaappi ja uuni. Varusteluun kuuluvassa pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Kaikissa huoneissa on keskisuuren parisängyn kokoinen vuodesohva. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Tämän uusbarokkityylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä. The Windsor Boutique Hotel tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Korkeintaan 18 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

The Windsor Boutique Hotel kartta

Osoite

The Windsor Boutique Hotel

Asheville, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

N 35.596451 E -82.552166

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa