1 / 58

Borgo Antichi Orti Assisi

Umbria, Italia

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja minibaari. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän maatilamajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.

Borgo Antichi Orti Assisi kartta

Osoite

Borgo Antichi Orti Assisi

Assisi, Italia

N 43.074741 E 12.60121

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa