1 / 35

Le Case Residenza di Campagna

Umbria, Italia

Hotellista

Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on muun muassa puhelin ja vedenkeitin, ja lisä-/varavuoteita (lisämaksusta) on myös saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja lokerot. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän maatilamajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, piknikalue ja grilli. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Uima-allas on avoinna ympäri vuorokauden.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Le Case Residenza di Campagna kartta

Osoite

Le Case Residenza di Campagna

Assisi, Italia

N 43.111903 E 12.706332

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa