1 / 57

Country House Poggio Fiorito

Umbria, Italia

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän maalaistalon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Country House Poggio Fiorito tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Country House Poggio Fiorito kartta

Osoite

Country House Poggio Fiorito

Assisi, Italia

N 43.04828 E 12.62956

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa