1 / 37

Ramada Suites Victoria Street West

Hotellista

Ramada Suites Victoria Street West sijaitsee keskustassa, ja SkyCity Casino sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sky Tower 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas huoneistohotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Aucklandin lauttaterminaali ja 0,6 km:n päässä kohteesta Queen Street Shopping District. Kaikissa 50 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, kahvin-/vedenkeitin ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, matkatavarasäilytys ja hissi. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Qualmark® määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Uusi-Seelanti majoituspaikoille. Tämä Apartment on saanut luokituksen 4 stars. Qualmark® määrää virallisen Uuden-Seelannin tähtiluokituksen.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu vaurioiden varalle: 400 NZD

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 45 NZD per yö
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 11 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Ramada Suites Victoria Street West kartta

Osoite

Ramada Suites Victoria Street West

Auckland, Uusi-Seelanti

N -36.847 E 174.76

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa