1 / 44

B&b Blu Mare

Augusta, Italia

Hangar dirigibili di Augusta on lähistöllä

Hotellista

Ionian Sea sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hangar dirigibili di Augusta 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 38,4 km:n päässä kohteesta Lungomare di Ortigian rantakatu ja 5 km:n päässä kohteesta Faro Santa Croce. Tässä majoituspaikassa on 2 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja uuni. Mukavuuksiin kuuluu 28-tuumainen taulutelevisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneet siivotaan kerran yöpymisen aikana. Huoneissa on pimennysverhot. Hyödynnä terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys. Ilmainen paikallinen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

  • Keittiö/keittonurkkaus: 20 EUR per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

B&b Blu Mare kartta

Osoite

B&b Blu Mare

Augusta, Italia

N 37.231853 E 15.221224

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa