1 / 32

Hotel Am Badepark

Kassel, Saksa

Hotellista

Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on tietokonepiste, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi ilmainen vesipuisto, sauna sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Hotel Am Badepark kartta

Osoite

Hotel Am Badepark

Bad Zwischenahn, Saksa

N 53.1861801 E 7.9988525

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa