1 / 64

Hotellista

La Mercedin luostari ja La Soledadin kappeli sijaitsevat muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Plaza de Espana (aukio) ja 0,3 km:n päässä kohteesta Badajozin katedraali. Kaikissa 34 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Käytössäsi on kattoterassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotellin ravintola on hyvä paikka illallisen nauttimiseen, tai voit hyödyntää huonepalvelun. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 3.5 EUR per henkilö
  • Lemmikit: 5 EUR per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 18.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Hotel Condedu Badajoz kartta

Osoite

Hotel Condedu Badajoz

Badajoz, Espanja

N 38.87921 E -6.97254

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa