1 / 83

Hotellista

Bakun katurata ja Kaspianmeri sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 7,5 km:n päässä kohteesta Baku Crystal Hall -areena ja 8,7 km:n päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Kaikissa 30 huoneessa on ilmastointi ja LED-TVt. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Kaspianmeri - 0,1 km / 0,1 mi
Baku Crystal Hall -areena - 7,5 km / 4,7 mi
Kasvitieteellinen puutarha - 8,7 km / 5,4 mi
Azerbaidžanin mattomuseo - 9,7 km / 6 mi
Dənizkənarı Milli Parkin puisto - 9,8 km / 6,1 mi
Filharmoninen puutarha - 10,2 km / 6,4 mi
Azerbaidžaninin valtion konserttitalo - 10,3 km / 6,4 mi
Bakun katurata - 10,8 km / 6,7 mi
Sabir Park (puisto) - 11,1 km / 6,9 mi
Nizami Street - 11,2 km / 6,9 mi
Nizami-museo - 11,3 km / 7 mi
Flame Towers - 11,5 km / 7,1 mi
Park Bulvarin ostoskeskus - 11,6 km / 7,2 mi
Kız Kulesi (torni) - 11,7 km / 7,3 mi
Dağüstü park - 11,8 km / 7,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Baku (GYD-Heydar Aliyevin kansainvälinen lentokenttä) - 36,2 km / 22,5 mi

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös ulkouima-allas ja sauna kuuluvat palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hotellin ravintola, Inci, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.10 AZN per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 12 AZN per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 65 AZN per ajoneuvo (menopaluu, korkeintaan 4 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Aysberq Resort kartta

Osoite

Aysberq Resort

Baku, Azerbaidzan

N 40.305881 E 49.793474

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa