1 / 66

Parkside Hotel & Apartments

Baku, Azerbaidzhan

Hotellista

Parkside Hotel & Apartments sijaitsee keskustassa, ja Bakun katurata ja Nizami Street 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Azerbaidžanin valtion akateeminen ooppera- ja balettiteatteri ja 1,3 km:n päässä kohteesta Casa de Gobierno. Kaikissa 123 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Bakun katurata - 0,3 km / 0,2 mi
Nizami Street - 0,3 km / 0,2 mi
28 Mall - 0,5 km / 0,3 mi
Casa de Gobierno - 0,9 km / 0,6 mi
Dənizkənarı Milli Parkin puisto - 1 km / 0,6 mi
Azerbaidžanin valtion akateeminen ooppera- ja balettiteatteri - 1 km / 0,6 mi
Heydar Aliyevin palatsi - 1,1 km / 0,7 mi
Port Baku Mallin ostoskeskus - 1,2 km / 0,7 mi
Park Bulvarin ostoskeskus - 1,3 km / 0,8 mi
Fountain Square (aukio) - 1,9 km / 1,2 mi
Nizami-museo - 2,1 km / 1,3 mi
Kaspianmeri - 2,1 km / 1,3 mi
War Trophies Park - 2,1 km / 1,3 mi
Baku Entertainment Centre - 2,3 km / 1,4 mi
Azuren ostoskeskus - 2,3 km / 1,4 mi

Lähin suuri lentokenttä on Baku (GYD-Heydar Aliyevin kansainvälinen lentokenttä) - 24,8 km / 15,4 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja 2 kokoushuonetta. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Azerbaidžan. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 3 stars. Majoituspaikka on suljettu 10.11.2024–25.11.2024 (päivät saattavat muuttua).

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 50 AZN per päivä
  • Kaupungin perimä vero: 1.30 AZN per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 21 AZN aikuisille ja 11 AZN lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50 AZN per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lemmikit: 15 AZN per lemmikki per yö
  • Lisävuode: 50.0 AZN per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Parkside Hotel & Apartments kartta

Osoite

Parkside Hotel & Apartments

Baku, Azerbaidzan

N 40.379346 E 49.851959

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa