1 / 100

Sheraton Baku Intourist

Baku, Azerbaidzhan

Hotellista

Sheraton Baku Intourist sijaitsee keskustassa, ja Kaspianmeri ja Bakun katurata 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Azerbaidžanin mattomuseo ja 3,3 km:n päässä kohteesta Kız Kulesi (torni). Kaikkien 150 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja LED-TVt. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot. Mukavuuksiin kuuluu iPod-telakointiasema ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Dənizkənarı Milli Parkin puisto - 0,6 km / 0,4 mi
Kaspianmeri - 0,6 km / 0,4 mi
Bakun katurata - 0,7 km / 0,4 mi
Azerbaidžanin mattomuseo - 0,8 km / 0,5 mi
Filharmoninen puutarha - 1,2 km / 0,8 mi
Azerbaidžaninin valtion konserttitalo - 1,4 km / 0,9 mi
Flame Towers - 1,4 km / 0,9 mi
Dağüstü park - 1,4 km / 0,9 mi
Kız Kulesi (torni) - 1,7 km / 1 mi
Shirvan Shah -palatsi - 1,8 km / 1,1 mi
Baku Crystal Hall -areena - 2 km / 1,2 mi
Sabir Park (puisto) - 2 km / 1,2 mi
Nizami-museo - 2,1 km / 1,3 mi
Nizami Street - 2,2 km / 1,3 mi
Fountain Square (aukio) - 2,2 km / 1,4 mi

Lähin suuri lentokenttä on Baku (GYD-Heydar Aliyevin kansainvälinen lentokenttä) - 27,9 km / 17,3 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 60 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi, sauna sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Majoituspaikan ravintolan, BAR 51 Restaurant & Bar, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja voit nauttia ateriasi ulkona. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Azerbaidžan. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 5 stars.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.30 AZN per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 31.50 AZN aikuisille ja 15.75 AZN lapsille
  • Vauvansänkyjä on saatavilla lisämaksusta
  • Lisävuode: 59.0 AZN per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Sheraton Baku Intourist kartta

Osoite

Sheraton Baku Intourist

Baku, Azerbaidzan

N 40.354008 E 49.833965

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa