1 / 56

Apartments by Fairmont Baku Flame Towers

Baku, Azerbaidzhan

Hotellista

Apartments by Fairmont Baku Flame Towers sijaitsee historiallisella alueella, ja Bakun katurata ja Dağüstü park 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä ylellinen huoneistohotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Flame Towers ja 1,3 km:n päässä kohteesta Nizami Street. Tässä majoituspaikassa on 318 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja uuni. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös LCD-televisio, jossa on maksulliset elokuvat. Kylpyhuoneessa on suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu tallelokero, työpöytä ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Dağüstü park - 0,4 km / 0,2 mi
Flame Towers - 0,4 km / 0,2 mi
Bakun katurata - 0,5 km / 0,3 mi
Dənizkənarı Milli Parkin puisto - 0,7 km / 0,4 mi
Azerbaidžanin mattomuseo - 0,7 km / 0,5 mi
Azerbaidžaninin valtion konserttitalo - 0,9 km / 0,6 mi
Kaspianmeri - 1 km / 0,6 mi
Nizami Street - 1,2 km / 0,7 mi
Filharmoninen puutarha - 1,3 km / 0,8 mi
Shirvan Shah -palatsi - 1,4 km / 0,9 mi
Kız Kulesi (torni) - 1,5 km / 1 mi
Sabir Park (puisto) - 1,6 km / 1 mi
Nizami-museo - 1,8 km / 1,1 mi
Kasvitieteellinen puutarha - 1,9 km / 1,2 mi
Fountain Square (aukio) - 2 km / 1,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Baku (GYD-Heydar Aliyevin kansainvälinen lentokenttä) - 27,8 km / 17,3 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen 2500 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 11 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Le Bistro palvelee asiakkaita tai voit hyödyntää huoneistohotellin 2 kahvilan tai ympärivuorokautisen huonepalvelun tarjonnan. Käytössäsi on allasbaari sekä 2 baaria. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Azerbaidžan. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 5 stars. Majoituspaikka on suljettu 10.11.2024–25.11.2024 (päivät saattavat muuttua). Seuraavat tilat on suljettu talvellassa:
  • Yksi uima-altaista

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 1.30 AZN per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 45 AZN aikuisille ja 22 AZN lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 90 AZN per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 106.2 AZN per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Korkeintaan 12 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Ateriat tarjoillaan vain huoneisiin (ei menuja eikä julkista ruokailua).

Apartments by Fairmont Baku Flame Towers kartta

Osoite

Apartments by Fairmont Baku Flame Towers

Baku, Azerbaidzan

N 40.359565 E 49.827359

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa