1 / 100

Diamond Hotel Baku

Baku, Azerbaidzhan

Hotellista

Diamond Hotel Baku sijaitsee bisnesalueella, ja 28 Mall ja Bakun katurata sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 6,1 km:n päässä kohteesta Azerbaidžanin valtion akateeminen ooppera- ja balettiteatteri ja 6,9 km:n päässä kohteesta Fountain Square (aukio). Kaikkien 79 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja plasmatelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu tallelokero, työpöytä ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Metro Parkin puisto - 1,7 km / 1,1 mi
Baku Congress Centre - 2,1 km / 1,3 mi
Heydar Aliyev Cultural Center (kulttuurikeskus) - 2,7 km / 1,7 mi
Ganjlik Mallin ostoskeskus - 2,7 km / 1,7 mi
Tofik Bakhramov Stadium (stadion) - 2,9 km / 1,8 mi
Baku Entertainment Centre - 3,9 km / 2,4 mi
Nizami Street - 4,9 km / 3 mi
War Trophies Park - 5 km / 3,1 mi
28 Mall - 5,3 km / 3,3 mi
Bakun katurata - 5,7 km / 3,5 mi
Azuren ostoskeskus - 5,9 km / 3,6 mi
Heydar Aliyevin palatsi - 5,9 km / 3,7 mi
Azerbaidžanin valtion akateeminen ooppera- ja balettiteatteri - 6,1 km / 3,8 mi
Casa de Gobierno - 6,4 km / 4 mi
Port Baku Mallin ostoskeskus - 6,5 km / 4 mi

Lähin suuri lentokenttä on Baku (GYD-Heydar Aliyevin kansainvälinen lentokenttä) - 22,7 km / 14,1 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pankkiautomaatti/pankkipalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kampaamo ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Majoituspaikka on suljettu 10.11.2024–25.11.2024 (päivät saattavat muuttua).

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Käteisellä maksettava takuumaksu: 50.0 USD per yöpyminen
  • Kaupungin perimä vero: 0.65 USD per henkilö per yö
  • Hallinnollinen maksu: 1.10 USD per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30 USD (yhteen suuntaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jos tarvitset viisumin, majoituspaikkasi saattaa pystyä auttamaan sinua viisumiin tarvittavien asiakirjojen kanssa. Lisätietoja asiasta saat majoituspaikasta, jonka yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta. Majoituspaikka saattaa veloittaa tästä avusta, vaikka peruuttaisitkin varauksesi myöhemmin. Kaikki järjestelyt sovitaan suoraan matkustajan ja majoituspaikan kesken.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja rokottamattomien asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia yleisissä tiloissa.

Diamond Hotel Baku kartta

Osoite

Diamond Hotel Baku

Baku, Azerbaidzan

N 40.413311 E 49.860713

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa