1 / 55

Dinamo Hotel Baku

Baku, Azerbaidzhan

Hotellista

Dinamo Hotel Baku sijaitsee keskustassa, ja Bakun katurata ja Dənizkənarı Milli Parkin puisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Azerbaidžanin valtion akateeminen ooppera- ja balettiteatteri ja 0,4 km:n päässä kohteesta Park Bulvarin ostoskeskus. Tässä majoituspaikassa on 28 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa yksityiset kuumavesialtaat sisätiloissa ja lämmitetyt lattiat. Mukavuuksiin kuuluu 60-tuumainen plasmatelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu tallelokero, työpöytä ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–11.00. Majoituspaikka on suljettu 10.11.2024–25.11.2024 (päivät saattavat muuttua).

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 0.65 USD per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 30 USD per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 7 henkilöä)
  • Myöhäisestä saapumisesta veloitetaan 50 %:n suuruinen lisämaksu huonehinnasta (jos saavut klo 16.00–12.00)
  • Lisävuode: 30.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-altaan aukioloajat: klo 8.00–22.00.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.

Dinamo Hotel Baku kartta

Osoite

Dinamo Hotel Baku

Baku, Azerbaidzan

N 40.372186 E 49.848546

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa