1 / 22

Hotellista

Hotel Friends sijaitsee hiihtohissien lähellä, ja Banskon talviurheilukeskus ja Vihren sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 0,6 km:n päässä kohteesta Bansko Gondola Lift ja 1 km:n päässä kohteesta SkiBansko by Traventuria. Kaikkien 40 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Vietä päivä rinteissä tai kokeile jotain muuta - muun muassa sisäuima-allas ja sauna kuuluvat hotellin palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja suksivarasto. Pääset rinteisiin rivakasti ilmaisilla hiihtokuljetuksilla. Majoituspaikan ravintola, Hotel Friends Restaurant, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 90 EUR per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta veloitetaan lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Hotel Friends kartta

Osoite

Hotel Friends

Bansko, Bulgaria

N 41.82863 E 23.48207

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa