1 / 95

The Twelve Hotel

Galway, Irlanti

Hotellista

The Twelve Hotel sijaitsee lähellä rantaa, ja Quay Street ja Eyre Square (aukio) 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 1,3 km:n päässä kohteesta Bearna Golf And Country Club ja 2,2 km:n päässä kohteesta Galway Bay. Tässä majoituspaikassa on 47 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa iPod-telakointiasema ja minibaari. Mukavuuksiin kuuluu LCD-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Bearna Golf And Country Club - 1,3 km / 0,8 mi
Silver Strand (ranta) - 2,2 km / 1,4 mi
Galway Bay - 2,4 km / 1,5 mi
Bearna Golf and Country Club - 3,6 km / 2,3 mi
Galway Golf Club (golfkerho) - 4,9 km / 3 mi
Ladies Beach - 4,9 km / 3,1 mi
Pearse Stadium (stadion) - 5,5 km / 3,4 mi
Leisureland (vapaa-ajan keskus) - 5,5 km / 3,4 mi
Claudes Casino - 5,7 km / 3,5 mi
Caesar's Palace - 5,9 km / 3,7 mi
Moycullen Riding Centre - 6,1 km / 3,8 mi
National Aquarium of Galway (meriakvaario) - 6,1 km / 3,8 mi
Grattan Beach - 6,6 km / 4,1 mi
St Joseph's Church - 7,1 km / 4,4 mi
South Park (puisto) - 7,2 km / 4,5 mi

Käytössäsi on business center, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä West Restaurant, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Hotel on saanut luokituksen 4 stars.
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 30 EUR
  • Lisävuode: 40.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

The Twelve Hotel kartta

Osoite

The Twelve Hotel

Barna, Irlanti

N 53.251294 E -9.152129

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa