1 / 43

Comfort Inn & Suites Beaver - Interstate 15 North

Arles, Ranska

Hotellista

Fishlake National Forest sijaitsee 3,8 kilometrin päässä ja Minersville State Park 21,3 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 33 km:n päässä kohteesta Eagle Point Ski Resort. Kaikissa 53 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja kuumavesiallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja myyntiautomaatti. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 6.30–9.30 ja viikonloppuisin klo 6.30–9.30.

  • Lemmikit: 20.00 USD per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Comfort Inn & Suites Beaver - Interstate 15 North kartta

Osoite

Comfort Inn & Suites Beaver - Interstate 15 North

Beaver, Utah, Yhdysvallat

N 38.250984 E -112.648026

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa