1 / 26

Hotel Servigroup Castilla

Hotellista

Hotel Servigroup Castilla sijaitsee huvielämän keskuksessa, ja Llevantin ranta ja Benidorm Palace -konserttisali 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 2,3 km:n päässä kohteesta Ponienten ranta ja 2,7 km:n päässä kohteesta Aqualandian vesipuisto. Kaikissa 132 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja myyntiautomaatti. Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Omatoiminen pysäköinti: 13 EUR per päivä
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • 25.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen joulupäivän gaalaillallismaksu.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hotel Servigroup Castilla kartta

Osoite

Hotel Servigroup Castilla

Benidorm, Espanja

N 38.540842 E -0.118851

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa