1 / 61

Casa Isolani Santo Stefano

Bologna, Italia

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä polkupyörien vuokraus ja terassi. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kampaamo ja hääpalvelut. Casa Isolani Santo Stefano tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Casa Isolani Santo Stefano kartta

Osoite

Casa Isolani Santo Stefano

Bologna, Italia

N 44.4926 E 11.34788

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa